13 Ιαν 2019

Vitamin C- Βιταμίνη C

     Οι παράγραφοι από το μπλοκ «Η λύση της μακροζωίας» της σελίδας Αντιοξειδωτικά συνέχεια το κείμενο Βιταμίνη C- Vitamin C.
 
"VivoVerde" συσκευασία Vitamin C σε 120 κάψουλες
     Θα αναλύσουμε πιο επαγγελματικά και επιστημονικά  την ελληνική παροιμία "Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα." Η καθημερινή ποσότητα της  βιταμίνης C για έναν ενήλικα, σχετικά υγιής ατόμου, κυλιέται από 60 mg έως 100 mg. 
    Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Μια γνωστή παροιμία, που είναι και τόσο αληθινή;! Τα μήλα είναι ιδιαίτερα super φρούτα που τρώγονται παντού και είναι πολύ ωφέλιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό.  Ένα μεσαίο μέγεθος φρούτο περιέχει περίπου 14% συνιστώμενης ημερήσιες ποσότητες της βιταμίνης C. Πόσα μήλα την ημέρα πρέπει να φάμε; (100% :14%)! Μην ξεχνάμε τις φυτικές ίνες, που υπερβαίνουν την ημερήσια ποσότητα! 
     Μια μερίδα τις κόκκινες  πιπεριές περιέχει 180-190 mg βιταμίνης C, ένα φλιτζάνι του μπρόκολου περιέχει 101mg. Τρώμε καθημερινά τα λαχανικά αυτά;
     Πού είναι η έξοδος; Εδώ απαιτείται η ενίσχυση τα συμπληρώματα  διατροφών με ισχυρές βιολογικές ενεργές πρόσθετες ουσίες  - ΣΔ με ΒΕΠΟ.
Ναι, ναι! Μην εκπλαγείτε, … σε κάψουλες, τους  χυμούς, τα σιρόπια. Θα σας συστήνω τα συμπληρώματα  διατροφών με ισχυρές ΒΕΠΟ της ελληνικής οικολογικής εταιρείας  VivoVerde. Παράγει και προοδεύει στην αγορά της ΕΕ Vitamin C σε κάψουλες, 120 στην συσκευασία. Καθαρή ποσότητα του ασκορβικό οξύ σε μια κάψουλα! Τρώμε με γούστο μας: πίνουμε με νερό, ρίχνουμε επάνω στην σαλάτα. Όταν νιώθουμε αδιαθεσία ή κρυολόγημα  χρησιμοποιούμε  μέχρι 10 κάψουλες την ημέρα. Τις χειμωνιάτικες ημέρες (Δεκεμβρίου- Φεβρουαρίου) 2-4 κάψουλες Vitamin C μαζί με 2-3 ασβέστιο μας προστατεύει, όχι από το γρίπη και κρυολογήματα, αλλά από 150 διαφορετικές
ασθένειες.

    Οικονομικά; 1 ευρώ την ημέρα. Αξίζει;! Οι παράγραφοι από το μπλοκ «Η λύση της μακροζωίας» της σελίδας Αντιοξειδωτικά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου