Ασβέστιο


Το ασβέστιο είναι τη πηγή της μακροζωίας
    Το ασβέστιο και ΣΔ με ΒΕΠΟ το Colostrum και το  Lactium.        
    Το Colostrum είναι πιο φυσική θρεπτική τροφή και είναι το κλειδί για τη μακροζωία γιατί περιέχει το οργανικό ασβέστιο. Το colostrum είναι πιο πλούσια φυσική τροφή σε αντισώματα και σε ουσίες, που βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμά τις ασθένειες και να διατηρεί την υγεία σε ύψιστο βαθμό. Η αρκετή  ποσότητα του οργανικού ασβεστίου  προστατεύει  την υγεία μας από τις 149 ασθένειες. 

Ασβέστιο-Colostrum, συμπλήρωμα διατροφής με φυσική θρεπτική τροφή
  Το συμπλήρωμα διατροφής με πηγή του βιολογικό ενεργό  πρόσθετο ασβεστίου - colostrums-  αποδεικνύεται ως  πιο καλύτερη τροφή, οποία διατηρεί τη νεότητα και καθυστερεί τη γήρανση.  Η μεγάλη έρευνα έδειξε ότι αθλητές,  οποίοι έλαβαν καθημερινά τη τροφή  ΣΔ με ΒΕΠΟ το colostrum, παρουσίασαν πολύ περισσότερες αντοχές και ρεκόρ.      

    Το Colostrum είναι....  το αγελαδινό πρωτόγαλα και περιέχει σε 10-12 φορές  περισσότερους ανοσοποιητικούς  παράγοντες, και σε 20 φορές πιο αυξανόμενες θρεπτικές ουσίες από το γάλα. Το πρωτόγαλα περιέχει μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, φωσφόρου, καλίου και νατρίου, μαγνησίου, χλωρίου και ιχνοστοιχεία (σίδηρο, χαλκό, μαγγάνιο, κοβάλτιο, κλπ.). 
      Οι επιστήμονες λένε για το colostrums: «Colostrum τροφοδοτεί τον οργανισμό με ειδικά αντισώματα που δρούνε  εναντία των  βακτηριδίων, ιών, και μυκήτων, τα οποία προκαλούν τις παρακάτω ασθένειες:  σκωλικοειδούς , ασεπτική η οιϊκή μενιγγίτιδα, βρογχίτιδα, βρογχική  οιϊκή πνευμονία, Candida albicans, χολέρα, διφθερίτιδα, γαστροεντερίτιδα, πολυομυελίτιδα, τέτανο και τύφο».
      Για να δυναμώνουμε το ανοσοποιητικό σύστημα μας, θα χρειαστεί να τρόμε ή να πίνουμε βιταμίνη C …. κάψουλες την ημέρα και … κάψουλες του Colostrum. Ρωτήστε.


 
Lactium είναι  ένα αγχολυτικό  και φυσικό ηρεμιστικό.
Μη παίρνετε φάρμακα, υπάρχει τη λύση!      
    ΣΔ με ΒΕΠΟ Lactium είναι  ένα αγχολυτικό  και φυσικό ηρεμιστικό.  Ένα βίο-πεπτίδιο με φυσικές χαλαρωτικές ιδιότητες μέσα σε μια πρωτεΐνη του γάλακτος.  Δεν έχει τοξικότητα και δεν παρουσιάζει  καμία παρενέργεια.


Τι κάνει να είναι τόσο πολύτιμο και χρήσιμο το colostrums και το lactium;  
                       
    Το ασβέστιο!

     Το  ασβέστιο  είναι απαραίτητο σ' ένα ζωντανό  οργανισμό για τη:
• κατασκευή του σκελετού και των δοντιών,
• ρύθμιση της ισορροπίας  το οξέα-βασικής παράγοντας  (δηλαδή ΡΗ)  στα  όλα υγρά του σώματος,
• ομαλοποίηση του ενδοκρινικού, μυϊκό και νευρικό συστήματος ,
•  διασφάλιση του ανοσοποιητικού, οποίο βελτιώνει την αντοχή  του οργανισμού προς τον εξωτερικούς παράγοντες,
• μείωση των επιπτώσεων του στρες στο σώμα. 

    Το ασβέστιο αποτελεί το 1,5% του σωματικού βάρους του ζωντανού οργανισμού, δηλαδή  περίπου 1160 γραμμάρια. Το 99% του ασβεστίου βρίσκεται στα οστά και δόντια, και μόνο το 1% - στο πλάσμα του αίματος. Αναφορικά με το πλάσμα, το 60% το ασβεστίου βρίσκεται στην ιοντική του μορφή- Ca++,  όπου είναι και βιολογικά ενεργό και το 40% βρίσκεται στη μορφή του μορίου.


      Ημερήσιες ανάγκες  του ανθρωπινού οργανισμού σε ασβέστιο:  Βρέφη: 360-540 mg, Παιδιά: 1200 mg, Ενήλικες: 1000 - 1200 mg, Έγκυες/θηλάζουσες: 1400-1600 mg, Αθλητές: 1600 - 2000 mg.

     Το τυρί καλό είναι και πρακτικό και βρίσκεις  εύκολο στα σούπερ μάρκετ κοντά  στο σπίτι σου. Το πιο άπαχο τυρί είναι η μυζήθρα, ακολουθεί το ανθότυρο και το μανούρι με περισσότερα λιπαρά. Το φέτα τυρί έχει λίπους που κυμαίνεται κοντά στο 25%. Θεωρείται ότι τα 60 -100 γρ. φέτα τυριού μας παρέχουν το 30-60% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης του ασβεστίου.  Τα κίτρινα τυριά περιέχουν πολύ περισσότερα λιπαρά που φθάνουν ή ξεπερνάνε το 50%. Η υψηλή κατανάλωση κορεσμένου λίπους γίνεται ως παράγοντας κινδύνου για των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Πώς θα πράξεις, φιλέ μου;  
     Κύριες διατροφικές πηγές του ασβεστίου: Σουσάμι - 1160 mg στα 100g,  Παρμεζάνα - 1142 mg/100 g, Γραβιέρα -  1099 mg /100 g, Ελβετικό τυρί -  954 mg/100 g, Ολλανδικό τυρί -  803 mg/100g.  
      Το 1 kg φρέσκο αγελαδινό γάλα περιέχει 1.3 g του ασβεστίου, το πρωτόγαλα - 2,3 g του ασβεστίου. To αποστερημένο γάλα  έχει  σε 10 φορές! πιο λιγότερη ποσότητα του ασβεστίου. Προσέξτε;! Για να συμπληρώνουμε τη ημερήσια δόση του  ασβεστίου 1000 - 1200 mg  θα αναγκαστούμε  να πίνουμε  10 λίτρα γάλα. Πώς θα πράξεις, φιλέ μου;
     Άλλες  πηγές  του ασβεστίου:  Γάλα, γιαούρτι, αβγό, πράσινα λαχανικά, σπανάκι, φασολάκια, μπάμιες, μαρούλι, βρούβες, μαϊντανός, μπρόκολο, αγκινάρες, λάχανοξερά σύκα, πορτοκάλι, ακτινίδιο, λευκό αλεύρι, σόγια, παξιμάδια, σαρδέλες, γαρίδες, γλώσσα, συκώτι, ρεβίθια, φασόλια, καρύδια, ελιές, αμύγδαλα.
     Να σας αναφέρω μερικές πληροφορίες  και περισσότερα στοιχεία για σκέψης. Α) Στη διάρκεια του μαγειρέματος  χάνεται μέσο όρο 10% της ενεργειακής αξίας του προϊόντος, μέχρι το 60% της βιταμίνης C,  το 20-30% βιταμίνες της συμπλέγματος Β, μέχρι και 45% - βιταμίνη Α,  του ασβεστίου  - 15% και το 20%  του σιδήρου.
  Β) Κατά τα τελευταία 20 χρόνια του 20-ου αιώνα  η περιεκτικότητα σε σίδηρο σε φρούτα μειώθηκαν κατά  57%,  το 35%  του μαγνησίου.  Το λάχανο έχει χάσει το 85% του ασβεστίου, το σιτάρι -  46% του ασβεστίου (στοιχεία τις ΗΠΑ). Γ) Ανεπάρκεια του ασβεστίου στην καθημερινή διατροφή του πληθυσμού της Ευρώπης είναι 10-30% της συνιστώμενης δόσης .
    Δ) Κατά τα τελευταία 30 χρόνια του 20-ου αιώνα η περιεκτικότητα σε σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β στον μοσχαρίσιο κρέατος και των πουλερικών μειώθηκε κατά το 50%,  και βιταμίνη Α βρίσκεται  σε ελάχιστη ποσότητα.
Πώς θα πράξεις, φιλέ μου;

    Colostrum  της ελληνικής οικολογικής  εταιρείας “VivoVedre”  παράγεται από αγελάδες, που μεγαλώνουν στο καθαρό περιβάλλον.  Η εταιρία "VivoVerde"  έχει μοναδικοί αποκλειστικότητα για προώθηση  Colostrum  και Lactium στην αγορά της Ευρώπης. Για να μάθετε πόσο και πότε, και πώς να χρησιμοποιήστε τη πηγή του ασβεστίου ρωτήστε εμένα ή να πάρετε τηλέφωνο  στην ελληνική εταιρεία VivoVerde να μιλήσατε με ιδικούς ιατρούς μέσω στην σελίδα Επικοινωνία του μπλοκ. Παρακαλώ, να αναφέρετε όνομα γνωριμίας Αθήνα  Λεούσι.

1 σχόλιο:

  1. Το οργανικό ασβέστιο είναι η πηγή της μακροζωίας, και να βρούμε όχι στο φαρμακείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή