15 Ιαν 2019

Aιτία τις ασθένειας

    Κάθε ένας από εμάς έχει ένα καταπληκτικό δώρο - τη ζωή!     Πώς προσέχετε  εσείς αυτό το πολύτιμο δώρο της φύσης; Προσέχετε την υγεία σας & τους ανθρώπους γύρο σας;

      Γνωρίζετε, ότι γαστρίτιδα και γαστρικό έλκος του δωδεκαδάκτυλου στα 90% των περιπτώσεων είναι το βακτηρίδιο Helicobacter Pilory. Για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη οι αυστραλοί επιστήμονες Barry Marshall και Robin Warren κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ στο 2005;
       Γνωρίζετε την αίτια τις ασθένειάς;  Τα στατιστικά στοιχεία της νοσηρότητας και θνησιμότητας είναι η απόδειξη. Η θεραπεία των ασθενειών που προκαλούνται από πρωτόζωα εμποδίζεται από την ανάπτυξη της ανθεκτικότητας των παθογόνων οργανισμών στα φάρμακα , για αυτό η θεραπεία με την πενικιλίνη ή άλλα αντιβιοτικά δεν είναι πάντα επιτυχείς.
        Αν ήταν τόσο απλό, η ανθρωπότητα θα είχε καταφύγει σε αυτή τη μέθοδο πολύ καιρό πριν.
 
                1Μην αφήνετε τους ιούς να σας καταστρέψουν!

Οποιαδήποτε ασθένεια στον άνθρωπο έχει την αιτία και την αιτία του είναι ένας ιός.Virus-ιός ( από λατ. Virus- δηλητήριο)- μη κυτταρική μορφή ζωής, η οποία είναι μια πολύ  απλοποιημένη παρασιτική δομή, έχει την ικανότητα να διεισδύει στα κύτταρα και να αναπαράγεται μέσα σε αυτά. Μόλις εισέλθει στο σώμα, δεν αφήνει τον «κύριο» του μέχρι το θάνατο του. Αυτό είναι ρύπανση του οργανισμού και μείωση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Στη φύση υπάρχουν εκατομμύρια  τους διαφορετικούς  τύπος ιούς. Η φαινομενική  ευκολία στη δομή και στην αναπαραγωγή  τους  προκαλεί στον άνθρωπο πολλά προβλήματα.  Η λύση των οποίων δεν είναι πάντα  υπέρ του ανθρώπου.
Έτσι, πάρα τη απλότητα  τους, είναι μία  σοβαρή απειλή για την υγεία. Το σώμα του ιού αποτελείται από ένα μόνο  κύτταρο, που λειτουργεί ως ανεξάρτητος  φορέας. Οι ασθένειες που προκαλούνται  από ιούς διανέμονται  ευρέως ανά τους ανθρώπους. Οι ιοί είναι ενδοκυτταρικά  παράσιτα, που δεν είναι σε θέση να αναπαράγονται εκτός του κύτταρου. Στους ανθρώπους  οι ιοί παρασιτούν στο  γαστρεντερικό σωλήνα , στο αίμα  και στους ιστούς διάφορων οργάνων,  προκαλώντας σοβαρές  συνέπειες.
Εάν το άτομο έχει υγείες ανοσοποιητικό σύστημα, τότε είναι σε θέση να καταπολεμά τον τεράστιο αριθμό των ιών , μυκήτων και βακτηριών  στο  ζωντανό οργανισμό.

          2.   Η ασθένεια προκύπτει από υποσιτισμό, η έλλειψη ουσίες  της μακροχρόνιας  κατανάλωση του σώματος που χρειάζονται  για  βιοχημικές αντιδράσεις.  Οι ουσίες (βιταμίνες, αμινοξέα,  μέταλλα )είναι απαραίτητες για ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού. Έλλειψη τους αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα μας που μπορεί  να καταπολεμήσει   τους μικροοργανισμούς όπως ιούς, βακτήρια, μύκητες.
         Για να έχετε  της υγιές ανοσοποιητικό σύστημα,  χρησιμοποιώντας τα συμπληρώματα διατροφής με ισχυρές  ΒΕΠΟ,  δημιουργήθηκε η ελληνική εταιρεία «VIVOVERDE»

     Σύμφωνα  με το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ( ΠΟΥ)  από 50 εκατομμύρια ανθρώπους  που πεθαίνουν κάθε χρόνο στον κόσμο , για τους περισσότερους από 16 εκατομμύρια τα αίτια θανάτου αποτελούν τα λοιμώδη νοσήματα. Σύμφωνα με τη διάγνωση , το 97% του πληθυσμού έχει παράσιτα, 25% μυκήταστικες  λοιμώξεις, το 70% των παρακολουθόντων ασθενών έχουν προσβληθεί από το τοξόπλασμα – μικροσκοπικά παράσιτα, που ζουν στον εγκέφαλο. Είναι ενδοκυτταρικά παράσιτα που καταστρέφουν τα κύτταρα, καθώς επίσης ζουν στα εσωτερικά όργανα, στους μυς και λεμφαδένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου