13 Ιαν 2019

Οι φυσικοί τρόποι αποτοξίνωσης .

Αγαπάτε τον εαυτό σας!  
  Κείμενο από την σελίδα 'Αποτοξίνωση'.
  Η αποτοξίνωση είναι ουσιαστικά μια διαδικασία χαλάρωσης και καθαρισμού του οργανισμού. Ξεκινά από μέσα προς το έξω. Είναι μια καλή λύση για την υγεία και μακροζωία.
 Οι τοξίνες προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό  εξάντληση,  πονοκέφαλο  και ανήσυχο ύπνο, και στη συνέχεια μια ασθένεια. Θα σας προσφέρω, φίλοι μου, τους φυσικούς τρόπους αποτοξίνωσης:
1.   Πίνουμε αρκετά υγρά όπως το νερό. Το πόσιμο νερό πρέπει να είναι καθαρό, άχρωμο, άοσμο, δομημένο  και δροσερό. Να έχει ελάχιστα ίχνη των οργανικών ουσιών, όπως  των μικροοργανισμών και ανόργανα άλατα. Όλα, όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την ποιότητα του νερού στο  blog μου «Νανοτεχνολογία» και εξαιρετικά  πολύτιμο  φίλτρο του νερού  Nanofilter  VivoVerde.
2.   Επαρκή  ποσότητα του οξυγόνου στον οργανισμό μας.  Για αυτό παίρνουμε βαθιές  ανάσες στην διάρκεια της ημέρας  και συχνά πηγαίνουμε σε  μέρη με καθαρό αέρα.
3.   Πριν το βραδινό ύπνο κάνουμε υδροθεραπεία: ζεστό και κρύο ντους για 5 λεπτά. Καλά θα είναι να επισκεφτούμε την σάουνα μια φορά την εβδομάδα, ώστε να φεύγουν  περιττές ουσίες μέσω της εφίδρωσης.
4.    Απαλλαγή  του οργανισμού από το στρες. Για αυτό θα προσπαθούμε  να δώσουμε θέση με ευχάριστες σκέψεις και συναισθήματα.
5.   Κάνουμε ασκήσεις: γυμναστική, περίπατο, γιόγκα ή σχοινάκι.
6.   Καταναλώνουμε τρόφιμα με πολλές φυτικές ίνες, όπως σκούρο ρύζι και φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά.
7.   Θωρακίζουμε τον οργανισμό με αντιοξειδωτικές  βιταμίνες  Ε, C, P. Αυτές οι βιταμίνες βοηθάνε  στο ήπαρ να παράγει συνθετική ουσία γλουταθειόνη για να απομακρύνει τις τοξίνες. Τα φυτά και τα φρούτα με  υψηλές  ποσότητες  αντιοξειδωτικές  βιταμίνες  π.χ. A.F.A., graviola, gingo biloba, ginseng, ippοfaes, noni τα οποία  αναφέρονται σ ‘αυτό το blog.Μελετήστε, παρακαλώ. Τα φυτά ανήκουν στην σύγχρονη Φυτοθεραπεία σε μορφή κάψουλας.

     Τα λαχανικά και τα φρούτα με αντιοξειδωτικές  ουσίες  από ελληνικής  φύσης θα περιγράφω στον επόμενο κείμενο «Υγιεινές τροφές».

              Η ζωή είναι δική σας και κανείς δεν θα ζήσει για εσάς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου