15 Μαρ 2020

Φιλοσοφία και τα μυστικά της μακροζωίας.

Το κείμενο από το βιβλίο  "Η Φιλοσοφία και τα μυστικά της μακροζωίας" ή σελίδα ΣΔ με ΒΕΠΟ.

    Οι άνθρωποι στις αιώνες αποτελούν τα διάφορα φυτά (βότανα και δέντρα) σαν βασικές πήγες των φαρμάκων. Σήμερα χρησιμοποιούνται τα φυτά στην φαρμακευτική αγωγή της φυτοθεραπείας μετά τον επιστημονικό έλεγχο. Με τις θεραπευτικές  ιδιότητες των φυτών μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα της υγείας χωρίς αντενδείξεις και παρενέργειες. Όλοι και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα στρέφονται  πάλι προς τη φύση, εφαρμόζοντας τους φυσικούς νόμους, για να βρούνε  τις λύσεις στα διάφορα προβλήματα της υγείας, που μας απασχολούν. Πολλές φορές τη συνεχή χρήση των φαρμάκων παρουσιάζουν  παρενέργειες. Μερικά φυτά μειώνουν τις παρενέργειες των χημικών φαρμάκων. Να είναι αποτελεσματική τη χρήση των φυτών πρέπει να συστήνονται  από ειδικούς ανθρώπους (π.χ. γιατροί) ή θα χρειαστεί να αποκτάς  συγκεκριμένες γνώσεις για τα μερικά φυτά.
Graviola είναι το λειτουργικό τρόφιμο
Graviola
Hippophaes είναι το λειτουργικό τρόφιμο
Hippophaes
   Η σύγχρονη μορφή της φυτοθεραπείας  ως βοηθητικά θεραπεία και την πρόληψη των ασθενειών ζωντανών οργανισμών  είναι ένα λειτουργικό τρόφιμο υπό μορφή τα συμπληρώματα διατροφής με ισχυρές  βιολογικές ενεργές πρόσθετες ουσίες -  ΣΔ με ΒΕΠΟ.  Τα συμπληρώματα διατροφής με ΒΕΠΟ, ως λειτουργικά τρόφιμα, παρέχουν πρόσθετη τροφή για τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος, ως μια οργανική ουσία που ζει, αντιλαμβάνεται όλα τα οργανικά συστατικά καλύτερα και γρηγορότερα. Δηλαδή, η απόκτηση και χρήση όλων των συστατικών των φυτικών τροφίμων, οι οποίες είναι σήμερα σε μορφή ΣΔ με ΒΕΠΟ, συμβάλλει  μεγαλύτερη απορρόφηση και την καλύτερη αντίληψη των κυττάρων ενός ζωντανού οργανισμού.
Gingko biloba είναι το λειτουργικό τρόφιμο
Gingko biloba



Η εφαρμογή σήμερα ΣΔ με ΒΕΠΟ δίνει  στην ανθρωπότητα για να ζουν  μια πολύχρονη ζωή  με υγεία. Στον πυρήνα τις, τα συστατικά των συμπληρωμάτων διατροφής με βιολογικές ενεργές πρόσθετες ουσίες είναι το μέλλον στο κλάδος διατροφής στους ανθρώπους.



Σας προσκαλώ στην σελίδα ΣΔ με ΒΕΠΟ 
 εδώ
Τα συμπληρώματα διατροφής  με ΒΕΠΟ είναι τα λειτουργικά τρόφιμα
ΣΔ με ΒΕΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου