13 Ιαν 2018

Δίψα.

 Το νερό είναι πηγή ενεργείας  και ζωής!
     Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την ποιότητα και ποσότητα του νερού στο  blog μου  για τον nanofilter Vivoverde.
   
 Πολύτιμο αγαθό- το νερό!
Η δίψα αισθάνομαι όταν έχουμε έλλειψη του νερού 1% στον οργανισμό μας. Το στεγνό στόμα είναι το τελευταίο σημάδι της δίψας. Το σάλιο σαν χωνευτικό ενζυμο παράγετε ακόμα και στην χρόνια αφυδάτωση. Η δίψα και ανάγκη για το νερό στο κυτταρικό μας επίπεδο είναι κάτι διαφορετικό. Χρόνια αφυδάτωση φέρνει τα συμπτώματα της σαν ένας αργός θάνατος. Η έλλειψη του νερού σημαίνει αφυδάτωση. Η αφυδάτωση  είναι απειλή για την υγεία. Μείωση κατά τις
10% φέρνει μείωση τις θερμορύθμισης του σώματος  και αρχίσουν τα κύτταρα να πεθαίνουν,  κατά 11% - ο οργανισμός υφίσταται σημαντικές αλλαγές και χρειάζεται την επαγγελματική φροντίδα. Η αφυδάτωση κατά 20% του βάρους του σώματος είναι τεράστιος κίνδυνος,  μέχρι το θάνατο. Όταν είμαστε διψασμένοι δεν πίνουμε καφέ, κόλα, σόδα, λεμονάδα, αναψυκτικά ή παγωμένα τσάγια, γάλα, μπύρα. Η ζάχαρη και καφεΐνη των ποτών τραβούν το νερό από τα κύτταρα και δεν διατηρείτε ισορροπία του Ph  και των ηλεκτρολυτών στο αίμα με αποτέλεσμα πιο γρηγορότερη αφυδάτωση και αποσταθεροποίηση του μεταβολισμού.  Ένας απλός τρόπος έλεγχου της αφυδάτωσης του οργανισμού είναι το χρώμα των ουρών. Η σκοτεινή απόχρωση των ούρων δείχνει την πλήρη αφυδάτωση.
    Ξεδιψάμε με νερό και μόνο με νερό! Φροντίστε το νερό που πίνετε να μην είναι παγωμένο, απλώς δροσερό.

   Τις μεταβολικές διεργασίας του ανθρωπινού οργανισμού χρειάζεται  περίπου.... Το βάρος και σωματική διάπλαση καθαρίζει το ποσό του νερού που θα πίνουμε την ημέρα. Δηλαδή…. Πόσο και τι νερό, και πότε, και πώς πρέπει να πίνουμε…  Διαβάστε, παρακαλώ, στο blog μου  Νάνοτεχνολογίες για το νερό και nanofilter Vivoverde.
Το νερό αποτελεί: το 70% του σώματος, 90% του αίματος, 85% του εγκέφαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου