16 Ιαν 2018

Νίκησε ..... τη λευχαιμία.

        Η υγεία όπως  και η ζωή είναι  την  προσωπική περιουσία!

      Το φθινόπωρο του 2009, ένας  καλός μου φίλος είχε διαγνωστεί  με  τη λευχαιμία, οποία  είναι ένας τύπος καρκίνου του αίματος.  Έχετε ακούσει, αγαπητοί μου ακροατές, για την ασθένεια αυτή και επιπλέον δεν χρειάζεται  πολλά  λόγια.  Έκανε  χημειάθεραπεία  και παράλληλα  έφαγε  τα βιολογικά τρόφιμα  με ενεργές  πρόσθετες  ουσίες, τα οποία περιγράφονται στο blog  αυτό.  Απέδωσε θετικά αποτελέσματα. Δεν αναφέρω  το ονομά του, ας  περιγράφω,  ο άνδρες  μετά τα 50, σχεδόν  τα μαλλιά  του λίγο αραίωσαν, προς τα έξω φαίνεται υγιείς.  Είμαι χαρούμενη για τον φίλο και περήφανη  από τη δύναμη της  θέλησης του.  Είναι  μηχανικός  και εργάζεται. 
     Τα συμπληρώματα  διατροφής - ΣΔ με ΒΕΠΟ - κυρίως για τη διατήρηση Ph ισορροπίας των υγρών στο σώμα δίνει απρόσμενα θετικά αποτελέσματα. Ένα από τα βασικά τα είναι το οργανικό ασβέστιο – με μορφή κάψουλες και ονομάζεται Colostrum  έφαγε  ανά 10 κάψουλες καθημερινά διαλυμένο  στο καθαρό φιλτραρισμένο νερό. Περίγραψα  τις ιδιότητες  το Colostrum   στην σελίδα «Ασβέστιο».
   Αυτό είναι ένα παράδειγμα της ανάρρωσης  με βοήθεια  της  συμπληρωματικής ιατρικής, δηλαδή, οι τεχνικές σύνδεσης της Ανατολικής και της Δυτικής ιατρικής.     Σχετικά με τα συμπληρώματα  διατροφής  -ΣΔ με ΒΕΠΟ, αν σας ενδιαφέρει, εδώ στο μπλοκ.
Σας εύχομαι να αγαπάτε τον εαυτό σας και τη ζωή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου