20 Ιαν 2018

Σωστή διατροφή. Καλή μελέτη.


       Στον χώρο της εταιρίας «VivoVerde» συνάντησα την γλυκιά Βασιλική Λαΐου, οποία χρόνια ασχολιέται με εναλλακτική ιατρική στο κλάδο συμπληρώματα διατροφής, μου περίγραψα τα διάσημα και χρήσιμα προϊόντα της υγείας. Ένα από αυτά είναι πανγνωστό αρχαίο φυτό που μοιάζει με κάκτο και περιέχει  πάνω από 150 οργανικές  θρεπτικές  ουσίες. Η Νεφερτίτη έκανε καθημερινά μπάνια με το χυμό της και η Κλεοπάτρα χρησιμοποιούσε την για την ομορφιά της.

ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ συμβάλλει στην υγεία και την ομορφιά σώματος και ψυχής!
      Τα προϊόντα με αλόη βέρα χρησιμοποιούνται ως ενυδατικά και βοηθούν στην παραγωγή του κολλαγόνου και στην  τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
     
Χυμός αλόη βέρα
Vivoverde
Το φυτό αλόη, γνωστό για την αντι-φλεγμονώδη επίδραση, δρα ως αντισηπτικό, αυξάνοντας τη διάχυση του αίματος στην τραυματισμένη περιοχή. Θεωρείται ότι διεγείρει τους ιστούς και τα κύτταρα του δέρματος  τα οποία  είναι υπεύθυνα για την θεραπεία των πληγών (δερματίτιδες και εγκαύματα).  
     Είναι πλούσια πηγή μεταλλικών στοιχειών: σιδήρου, χρωμίου, μαγγανίου, καλίου, ψευδαργύρου κ.α. Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά  όπως  ένζυμα, 18 αμινοξέα , βιταμίνες  A, B2, B3, B6, B12, C και E.  Ιδανικά ειδικά ένζυμα  για τη διάσπαση του αμύλου. Προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες σχηματίζονται από την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Μεγάλη παρουσία των ελευθέρων ριζών στον οργανισμό μας  συμβάλλει στη γρηγορότερη  γήρανση  του. Ο χυμός αλόη σκοτώνει  βακτήρια όπως σταφυλόκοκκο, τυφοειδής βάκιλο, στρεπτόκοκκο, echerixia coli.  
     Ο  χυμός αλόη  ή το τζελ δεν έχουν αντενδείξεις. Όμως, απαγορεύεται να πίνετε τον χυμό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 
     Σας συστήνω τον μοναδικό παστεριωμένο χυμό αλόης βέρα της ελληνικής οικολογικής εταιρίας VivoVerde που πίνετε ευχάριστα το πρωί και το βράδυ με δοσολογία ένα καπάκι του μπουκαλιού διαηλεμενο στο νερό.  Είναι ο πιο γνήσιος χυμός χωρίς συντηρητικά και η φιάλη μπορεί άφοβα να φιλοξενήσει τον χυμό και να μην προσθέσει επιπλέον επικίνδυνα στοιχεία σύμφωνα με τον πίνακα της ευρωπαϊκής ένωσης. Πιείτε  άφοβα.
    Οι περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το μπλοκ www.prasinizoi.blogspot.com και δωρεάν σεμινάρια (σελίδα Επικοινωνία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου