7 Απρ 2022

Το πολυτιμότερο αγαθό.

   Το νερό - νεράκι! Το κείμενο από την σελίδα Νερό στο μπλοκ "Η λύση της μακροζωίας".
Η πρώτη φορά στο Διαδίκτυο δίνεται η δυνατότητα τις φυσικό –χημικό-  βιοενεργητικά- μικροβιολογικά χαρακτηριστικά  του νερού. 

Το νερό- νεράκι!
Τι είναι το νερό;  Ο χημικός τύπος του νερού. Τι ποσό του νερού  χρειαζόμαστε; Η βασική δομή του ανθρώπινου σώματος. Τι συμβαίνει όταν η αφυδάτωση του οργανισμού είναι το 1% .. 11% … και 20%; Τι σημαίνει "ζωντανό και νεκρό νερό"; Απαντήσεις επιστημόνων σχετικά με την ποιότητα του νερού. Πώς  πρέπει να πιούμε το νερό; Ποια είναι η ποσότητα των υγρών που χρειάζεται το σώμα για βιοχημικές διεργασίες; Τι μας δίνει την κατανάλωση του βρασμένου νερού από τη βρύση; Μπορεί το νερό να είναι ΣΔ με ΒΕΠΟ;  Τα φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά του νερού και ποτά. Ανάλυση του κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού. Βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι μας! Τι νερό πίνουμε;  Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε  το "νεκρό" νερό  από τη βρύση  σε  "ζωντανό"; 

             Ο ζωντανός οργανισμός  χρειάζεται  μόνο το καθαρό "ζωντανό"  νερό!

        Τα χαρακτηριστικά του "ζωντανού νερού": 1. Το νερό πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό και ασφαλές.  2. Το νερό πρέπει να είναι εύπεπτο, δηλαδή ο βαθμός της επιφανειακής τάσης πρέπει να είναι;. 3. πρέπει να είναι ουδέτερο με Ph = 7-8 και ενεργοποιημένο με μέταλλα.  4 Με συγκεκριμένη δόμηση.  5. Να περιέχει αρνητικό redox- οξειδοαναγωγικό δυναμικό. 6. Θετικά φορτισμένο, δηλαδή  να περιέχει, όσο το δυνατόν λιγότερες, αρνητικές πληροφορίες.
       Πώς και πόσο νερό πίνουμε;......  Οι απαντήσεις θα βρείτε στο μπλοκ Νανοτεχνολογία   εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου