11 Απρ 2022

Οφέλη και παρένεργειες ελληνικού καφέ

 Κείμενο από την σελίδα ο ΚΑΦΕΣ. Στο σημερινό ρυθμό της δραστηριότητας δεν μπορούμε θα διατηρούμε σε καλή κατάσταση το οργανισμό μας, χωρίς της τεχνητής βοήθειας.

Οφέλη και παρενέργειες ελληνικού καφέ. Μπλοκ Μακροζωία
  
      Αν πίνουμε 1-2 φλιτζάνια το τονωτικό ρόφημα (παρ.μ. καφέ) την ημέρα είναι καλό! Όμως, η συχνή χρήση του καφέ φέρνει την απώλεια του ασβεστίου στον ανθρώπινο οργανισμό και αυξάνει την οξύτητα των υγρών. Οι μεγάλες ποσότητες  προκαλούν κατάθλιψη. 

      Ποια  είναι η λύσηΚαι εδώ θα μας βοηθήσει την τεχνολογία του σύγχρονου πολιτισμού - τα συμπληρώματα διατροφής (ΒΕΠΟ).  
      Πριν ετοιμότητα για κατανάλωση του καφέ οι κόκκοι ψήνονται. Οι ψημένοι  κόκκοι του καφέ με επιστήμονες  όρους είναι αφυδατωμένα συμπλήρωμα διατροφής. 
       Προσφέροντας στο καφέ μας ένα βότανο Cordyceps  ή  μανιτάρι Ganoderma, ή των κάποιον φυτικών ινών γίνεται ένα υπέροχα ρόφημα, που ευχάριστα απολαμβάνουμε και μας αναζωογονεί. Αυτά τα ρόφημα ονομάζονται αφυδατωμένα συμπλήρωμα διατροφής με ισχυρές βιολογικές  ενεργές  πρόσθετες  ουσίες - ΒΕΠΟ. 
     Τα καφέ με συμπληρώματα διατροφής (με ισχυρές ΒΕΠΟ), μειώνει τις παρενέργειες  του κανονικού καφέ και παράλληλα, ομαλοποιεί και διευκολύνει  τις μεταβολικές  διεργασίες του ανθρώπινου οργανισμού. 

  Το θέμα καφέ με καλλιτεχνικό βίντεο περιεγραμμένοι στην σελίδα ο  ΚΑΦΕΣ του μπλοκ.

1 σχόλιο:

  1. Να γνωρίζατε τα προϊόντα της μακροχρόνιας ζωής - αφυδατωμένα συμπλήρωμα διατροφής με ισχυρές βιολογικές πρόσθετες ουσίες προσκαλώ στο μαγαζί VivoVerde στην Πολύτεχνιου 4 Θεσσαλονίκη 2310 531628б και στην Αθήνα 210 5748931

    ΑπάντησηΔιαγραφή