5 Δεκ 2014

Μαγαζί του μέλλοντος.

          Μία λύση της διέξοδος από την κρίση!


   Η ελληνική οικολογική  εταιρία Vivoverde”  ανοίγει σουπερμάρκετ του μέλλον στην ελληνική αγορά. Τα προϊόντα: 1. Είναι διατροφή του μέλλον.  Παρασκευασμένα  προϊόντα διατροφής με ισχυρές ΒΕΠΟ από καλύτερα  πλούσια φυτά του κόσμου, και αγελάδας, και τα ψάρια, που μεγαλώνουν στο οικολογικό περιβάλλον. 

         2.Οικολογικά καθαριστικά και απορρυπαντικά, τα προϊόντα τις  νανοτεχνολογίες  για το σπίτι.
φίλτρο νανοτεχνολογίας 
    
     
       3. Έχει την πλήρη γκάμα των φυσικών θεραπευτικών καλλυντικών: οι κρέμες, οι μάσκες, τα σαμπουάν, τα σαπούνια, τα φυσικά αποσμητικά, shrub στο σώμα για κυτταρίτιδα, αντηλιακές  κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, οι κρέμες των χεριών και ποδιών, οι οδοντόκρεμες. Τα καλλυντικά είναι ψηλής ποιότητας, με τεχνολογία “All in one”. 

-      -   ΧΑ-ΧΑ))) Τι καινούριο;  Τα σουπερμάρκετ πολλά στην Ελλάδα!
-    -     Ναι, συμφωνώ μαζί σας. Διάφορα στο τρόπου πληρωμής. Σε λίγο καιρό θα γίνετε αυτοκαταναλωτής!  Και η αγορά σας θα είναι δωρεάν. Και αν θα πάρετε τα προϊόντα με λιγότερο ποσό από πληρωμές το μηνά, θα γίνει κατάθεση των χρημάτων στο λογαριασμό σας στην τράπεζα (την δικοί σας επιλογή).
-        -   Γιατί ώμος;

-        -    Η αγορά θα είναι με τους κάρτες με προσωπικό κωδικό. Μικρότερη μηναία αγορά πρέπει θα είναι €65. Οι άνθρωποι, οποίοι θα κάνουν  την αγορά  των €65, θα αποκτήσουν, όχι μόνο το προσωπικό κωδικό, αλλά και δικαιώματα επιστροφής χρημάτων 3% από άλλους ανθρώπους, οποίους συστήθηκαν στο σουπερμάρκετ «VivoVerde». Εγγραφή γίνεται με μηνά, ημερομηνία και ώρα. Μια αλυσίδα των καταναλωτών. Έτσι, μπορούμε θα πάρουμε τετραψήφιο ποσό. 

             Όλα προϊόντα παρασκευάζετε στην χώρα μας από πιο καλύτερα οικολογικά  υλικά. Ήδη σήμερα λειτουργούν μαγαζιά στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ελατέ στα δωρεάν σεμινάρια μας για να μάθετε λεπτομέρειες. Μελετήστε τις πληροφορείς στο blog αυτό, για να γνωρίζατε την διεύθυνση και ώρα των σεμιναρίων. Σας καλεί Athina Leusi.Επικοινωνία μαζί μου στην σελίδα Επικοινωνία  στα  blogs, μέσα του ηλεκτρονικού  ταχυδρομείο, skype, τηλεφωνικά μέσα στα καταστήματα

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω, ότι είναι μία λύση της έξοδος από την κρίση! Θέλω θα γίνομαι αυτοκαταναλωτης. Πήρα μέρος στην αλυσίδα των καταναλωτών. Έτσι, θα νικήσω την κρίση. www.prasinizoi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή