5 Νοε 2021

Χυμό αλόη Βέρα.

 

        ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ  είναι ένα από τα πανγνωστά αρχαία φυτά που μοιάζει με κάκτο και περιέχει  πάνω από 150 οργανικές  θρεπτικές  ουσίες. 
      ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ συμβάλλει στην υγεία και την ομορφιά σώματος και ψυχής!
   Η  ιστορία της ομορφιάς περιγράφει 'οτι η Νεφερτίτη έκανε καθημερινά μπάνια με το χυμό του φυτού και η Κλεοπάτρα χρησιμοποιούσε το για την ομορφιά της.

      Τα προϊόντα με συστατικά του φυτού αλόη βέρα χρησιμοποιούνται  ως ενυδατικά  και  βοηθούν στην παραγωγή του κολλαγόνου και στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος
     
Χυμός αλόη βέρα
Vivoverde
 Το φυτό αλόη, γνωστό ως αντι-φλεγμονώδης επιδράσης, δρα ως αντισηπτικό, αυξάνοντας τη διάχυση του αίματος στην τραυματισμένη περιοχή. Θεωρείται ότι διεγείρει τους ιστούς και τα κύτταρα του δέρματος  τα οποία  είναι υπεύθυνα για την θεραπεία των πληγών (δερματίτιδες και εγκαύματα).
  
     Το χυμό του είναι πλούσια πηγή μεταλλικών στοιχειών: σιδήρου, χρωμίου, μαγγανίου, καλίου, ψευδαργύρου κ.α. Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά: 18 αμινοξέα, βιταμίνες   A, B2, B3, B6, B12, C και E, ιδανικά ειδικά ένζυμα  για τη διάσπαση του αμύλου.

   Ο  χυμός αλόη  ή το τζελ προστατεύουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες σχηματίζονται από την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας. Μεγάλη παρουσία των ελευθέρων ριζών στον οργανισμό μας  συμβάλλει στη γρηγορότερη  γήρανση  του. Ο χυμός αλόη σκοτώνει  βακτήρια όπως σταφυλόκοκκο, τυφοειδής βάκιλο, στρεπτόκοκκο, echerixia coli.  
     Ο  χυμός αλόη  ή το τζελ δεν έχουν αντενδείξεις. Όμως, απαφέυγετε  να πίνετε τον χυμό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 
     Σας συστήνω τον μοναδικό παστεριωμένο χυμό αλόης βέρα της ελληνικής οικολογικής εταιρίας VivoVerde που πίνετε ευχάριστα το πρωί και το βράδυ με δοσολογία ένα καπάκι του μπουκαλιού διαηλεμένο στο νερό.  Είναι ο πιο γνήσιος χυμός χωρίς συντηρητικά και η φιάλη μπορεί άφοβα να φιλοξενήσει τον χυμό και να μην προσθέσει επιπλέον επικίνδυνα στοιχεία. Πιείτε άφοβα αρεομένο στο ποτήρι του νερού.
    Αγορά των προιοντων  της ελληνικής οικολογικής εταιρίας  VivoVerde   στην  σελίδα   Επικοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου